Festivali

Ngjarja më emocionuese, legjendare, ngjyruese po vjen për herë të parë në Tiranë!

Mbani gjallë Festën!

Përgatituni për festivalin më të madh dhe përvojën më të mirë të jetës suaj! Skena jonë shumëngjyrëshe mirëpret performuesit më të mirë, DJs dhe Bands.

Ngjyrosni botën tuaj

Merrni qeskën tuaj të parë të ngjyrës që është përfshirë në blerjen e biletës dhe filloni të ngjyrosni botën tuaj! Vende të veçanta që shesin më shumë qeska me ngjyrë do të jenë në dispozicion në vendin e festivalit.

Buzëqeshje dhe Ngjyra

Akte të veçanta, surpriza dhe aktivitete zhvillohen gjatë gjithë ditës! Behuni gati për të mbushur ditën tuaj me muzikë, buzëqeshje dhe ngjyra!

Çfarë ngjyre është ëndrra juaj?

Vend

Colour Day Festival do të zhvillohet në Sheshi “Nënë Tereza” ku janë mbajtur me dhjetra koncerte dhe evente nga më të ndryshmet. Sheshi “Nënë Tereza” është i aksesueshëm nga transporti publik, pranë tij ka gjithashtu hapsira parkimi.

ADDRESS

Sheshi Nënë Tereza
Tiranë, Albania

EMAIL

info@colourdayfestival.com

FAQ

Pyetjet e bëra më shpesh!

A ka ndonjë kufizim në hyrjepër shkak të moshës?

Color Day Festival është një ngjarje e gëzueshme për të gjitha moshat. Përkundër kësaj, kompania jonë këshillon pjesëmarrjen e të më të vegjëlve shoqëruar nga të rriturit.

A mund ta sjell pluhurin tim?

Për fat të keq jo. Pluhuri i festivalit është testuar dhe ka marrë të gjitha liçencat legjitime të ISO, së bashku me të drejtën e përdorimit dhe shpërndarjes.

A ka një kod veshje?

Jo nuk ka! Ka një sugjerim për mos të veshur rroba të bardha, me qëllim që ngjyrimi mos të jetë aq shumë i dukshëm!

Çfarë duhet të ketë dikush me vete?

E vetmja gjë që nuk mund t’i paraprijmë është dielli, kështu që është mirë për ata që vijnë të kenë një kapelë, rroba të përshtatshme për në diell dhe rroba të rehatshme, të dyja për t’u marrë me nxehtësinë dhe për t’u bukur në to.

A ka diçka që nuk duhet ta kem me vete?

Ashtu si në të gjitha festivalet, për arsye sigurie, është e ndaluar të hyni me objekte të mprehta dhe armë të ftohta. Në baret dhe kioskat, të gjithë mund të blejnë për të ngrënë dhe për të pirë.

A mund ta sjell kamerën time?

Ju mund të përdorni telefonin tuaj celular, kamera digjitale dhe GoPros. Kamera SLR dhe DSLR nuk lejohen vetëm me liçencë. Ju mund të aplikoni për leje në email: ask@colourdayfestival.com

A hiqetngjyra ngarrobat e mia?

Po! Ne ju rekomandojmë që të mbani t-shirtin tuaj të preferuar,  në mënyrë të sigurtë pluhuri mund të hiqet lehtë dhe me një të shkundur, para se të lahet!

Ku mund të gjej më shumëqeseme pluhur?

Pakoja e hyrjes për para-blerje përmban një qeskë me pluhur të gjallë! Sapo të keni mbaruar, ju mund të gjeni DRAWING në shtëpitë e shpërndarjes së pluhurit të posaçëm!

A do të ketë vende për ushqim dhe pije?

Sigurisht! Hapësira të projektuara posaçërisht do të jenë në dispozicionin tuaj për një pushim freskues!

A ka ndonjë rimbursim nëse nuk shkoj në festival?

Për fat të keq jo! Por ju mund ti rishisni miqve tuaj dhe të njohurve tuaj biletën dhe kështu të ruani shumën e blerjes!