LOCATION

Colour Day Festival do të zhvillohet në Sheshi “Nënë Tereza” ku janë mbajtur me dhjetra koncerte dhe evente nga më të ndryshmet. Sheshi “Nënë Tereza” është i aksesueshëm nga transporti publik, pranë tij ka gjithashtu hapsira parkimi.

ADDRESS

Mother Teresa Square
Tirana, Albania

TELEPHONE

-

EMAIL

info@colourdayfestival.com