FESTIVALI

Festivali i Ditës së Ngjyrave debuton edhe këtë vit në Tiranë në Sheshin "Nënë Tereza".

Ngjarja më e madhe ngjyruese që ndodh në Greqi - për 4 vitet e fundit - premton një ditë plot me ngjyra dhe muzikë, u zhvillua për herë të parë në Shqipëri më 12 maj 2018, qytetarët shqiptarë patën mundësinë të jetojnë një nga përvojat më të bukura të jetës së tyre! Performanca të veçanta, surpriza dhe aktivitete, mbushën ditën me muzikë, buzëqeshje dhe ngjyra!

Ekipet tona shumëngjyrëshe skenike, performuesit më të mirë, DJ-të dhe grupet e muzikës live bënë 6.000 njerëz të kërcenin dhe luanin me ngjyra gjatë gjithë ditës. Faleminderit që jeni me ne në këtë udhëtim shumëngjyrësh!

Me padurim po presim datën 18 maj 2019!

Çfarë ngjyre është ëndrra juaj?