VENDODHJA

Colour Day Festival do të zhvillohet në Sheshin “Nënë Tereza” ku janë mbajtur me dhjetra koncerte dhe evente nga më të ndryshmet. Sheshi “Nënë Tereza” është i aksesueshëm nga transporti publik, pranë tij ka gjithashtu hapsira parkimi.

ADDRESS

Mother Teresa Square
Tirana, Albania

TELEPHONE

+355 67 204 7800

EMAIL

albania@colourdayfestival.com